logo

Een heerlijke chocolade-kokos-taart zonder te hoeven bakken. Een ideaal recept!

Tijd om de kokoscrème te bereiden. Klop de slagroom en voeg beetje bij beetje de kokosvlokken, suiker en vanillesuiker toe. Zet de geklopte room in de koelkast.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Breng de gekoelde crème aan op de taart (opnieuw goed aandrukken!. Voeg de tweede helft van de koekjesmassa toe en bereid nu de vanillecrème. Kook hiervoor de melk met suiker en maak de custard klaar volgens de instructies op de verpakking. Doe beide massa's bij elkaar terwijl je voortdurend blijft roeren, en breng het geheel aan op de taart

Smelt tot slot de chocolade au-bain-marie en voeg stap voor stap de boter en chocoladepasta toe. Alle ingrediënten goed mengen en over de taart heen gieten. Als je wilt kun je de taart ook nog bestrooien met kokosvlokken.

Dit recept vindt iedereen geweldig, dus deel het met je vrienden! :)

Trends nu meteen

× Like ietssmakelijk.nl op Facebook Al geliked