logo

Deze taart hoef je niet te bakken en iedere laag is ongelofelijk genot! Bekijk hoe snel je hem kunt maken!

We houden toch allemaal van eenvoudige taarten die je niet hoeft te bakken? Deze taart verrast door de lagen heerlijke smaken, luchtige slagroom en verrukkelijke kersen. De bereiding kan niet eenvoudiger en je vindt de ingrediënten in bijna iedere winkel. Het kost maar een klein beetje tijd en je hebt een dessert dat je gasten niet snel zullen vergeten.

Ingrediënten:

2 glazen kersen op sap

650-700 ml kersensap

2 verpakkingen custard

1 pakje vanillesuiker

1 pak biscuits

850 ml melk

350 g griesmeel

500 ml room 30%

1/2 glas suiker

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Bereiding:

Verwarm de kersensap in een pan en voeg de griesmeel en kersen toe. Kook het geheel 3-5 minuten tot het dikker wordt. Giet de massa in een vorm met hoge randen en laat deze afkoelen. Leg de koekjes op de kersen. Bereid de custard met melk zoals op de verpakking staat. Giet de warme custard over de koekjes en laat opnieuw afkoelen. Klop de room stijf met suiker en breng aan over de taart.

Als je geen kersen hebt, neem dan peren of andere vruchten op sap. Alle opties zijn lekker :)

Je kunt in plaats van griesmeel ook aardappelmeel gebruiken.

Willekeurige posts

Trends nu meteen

× Like ietssmakelijk.nl op Facebook Al geliked