logo

Een geweldig trucje waarmee je avocado rijp wordt in 10 minuten! Dat we dit niet eerder hebben bedacht!

Hoe vaak komt het niet voor dat je een avocado hebt gekocht en vervolgens ontevreden bent omdat hij te hard en onrijp is? Dit gebeurt eigenlijk 9 op de 10 keer... Gelukkig is hier wat aan te doen! :)

Hieronder vertellen we jullie twee manieren:

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Als je geen haast hebt, laat de avocado dan gewoon een hele nacht liggen tussen appels. De volgende dag is hij perfect rijp.

Als je minder tijd hebt, is er een tweede manier. Het is simpel:


- zet de oven op 100 graden,

- wikkel de avocado in aluminiumfolie en leg hem op een bakplaat,

- zet de bakplaat 10 minuten in de oven,

- haal de avocado uit de oven, haal de folie eraf en leg de vrucht in de koelkast. Als het niet te warm is in je keuken, kun je hem ook gewoon laten afkoelen op het aanrecht.


Vervolgens is de avocado rijp en gereed om te worden opgegeten! :)

Deel deze trucjes met de avocado-liefhebbers die je kent! :)

Willekeurige posts

Trends nu meteen

× Like ietssmakelijk.nl op Facebook Al geliked