Een heerlijk en voortreffelijk diner zorgt ervoor dat je maar één pot vuil maakt. Dit recept bespaart tijd!
Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor een snelle lunch of een romantisch diner, dit recept is perfect! Je hebt het volgende nodig:
- 6 stukken varkenslapjes,
- 200 g gerookte gele kaas,
- 200 ml crème,
- 2 uien,
- 2 eetlepels mosterd,
- 1 eetlepel bloem,
- een beetje olie of olijfolie,
- zout en peper,
- witte wijn,
- 2 laurierblaadjes.

We snijden het vlees in blokjes en besprenkelen het met wat zout en peper en rollen we vervolgens in de meel. Wij verwarmen het vlees in een hittebestendige pan (geschikt voor oven) me olijfolie of olie. Vlees wordt gemarineerd met mosterd en vervolgens besprenkeld met gehakte ui en geraspte kaas.
Voeg vervolgens de room toe, en verdun met witte wijn en voeg laurierbladeren toe. De schotel bedekken met aluminiumfolie en plaats in een oven (voorverwarmd op 200 graden Celsius). Laten bakken voor 40 minuten, verwijder dan de folie en bak nog eens voor 15-20 minuten verder tot het gerecht goudbruin is.

Het gerecht kan met gekookte aardappelen worden opgediend en met de rest van de wijn! :)

Zeker de moeite waard om dit recept naar een vriend te sturen! :)