logo

Ik wist al veel over barbecueën, maar de 4de tip verraste me!

Mooi weer? Check. Houtskool? Check. Gemarineerde vlees , groenten, drankjes ? Check. Als dit het geval is, en als het ook nog eens een weekend is, dan is het onmogelijk om ons geen barbecue voor te stellen. Dan is het eenvoudig, leg een beetje kolen in de barbecue , stel die op in de wind,een beetje vlees op de grill en jezelf in de zon leggen, maar wist je dat, je dit hele gebeuren nog beter kan maken? Uiteindelijk smaakt niets beter dab vlees, groenten, toast of hamburgers op de grill. We hebben maar een paar maanden de mogelijkheid om dit te doen, dus we moeten van elke gelegenheid gebruik maken om het de moeite waard te maken. De barbecue vergt echter meer werk dan thuis inn de pan te koken, omdat we de kolen moet aansteken, het vlees marineren, de spiesjes, sauzen, toast, groeten voorbereiden. Maar het zal niet de unieke smaak hebben als op de grill. We hebben een paar trucs voor je.

1. Vuil rooster

Het is een puur genoegen om je vlees op een propere rooster te leggen. Kleverig vet, vlees en asresten. Hoe om ze te ontdoen? Niets makkelijker. Gewone ui! En nee, je zal de barbecue niet in tranen laten uitbarsten. Snij de ui in de helft, pak het met een tang en wrijf langzaam op de rooster.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

2. Wat als ik geen uien heb en rooster vies is?
Er zijn alvast alternatieven. Bij het bereiden van de barbecue gebruiken we zoiezo aluminiumfolie , nietwaar? Dus neem een stuk aluminiumfolie , druk zachtjes in een bal en gebruik het op dezelfde manier als met een ui.

3. Gegrilde hamburgers

Wie houdt niet van sappige hamburger op de grill? Deze truc zal ze nog sappiger maken! Het enige wat je hoeft te doen is een stukje boter op het vlees te laten smelten.

Willekeurige posts

Trends nu meteen

× Like ietssmakelijk.nl op Facebook Al geliked