logo

Deze taart kan gewoon niet mislukken! Een simpel recept voor een spectaculaire en lekkere taart... zonder suiker.

Wie zegt dat zoetigheden dik maken en ongezond zijn? Wij hebben een recept voor jullie gevonden dat niet alleen buitengewoon heerlijk en eenvoudig is, maar ook nog eens gezond :) Hoe dit kan? Alles dankzij de ingrediënten...

Citroentaart is ideaal, zelfs voor diabetespatiënten en mensen die lijnen (gebruik in dat geval stevia in plaats van suiker). Deze taart is ook een vitamineshot voor ons lichaam:

- de grote hoeveelheid vitamine C versterkt de weerstand, wat vooral van pas komt in de herfst en de winter,
- antioxidanten zorgen voor onze gezondheid en een stralend uiterlijk,
- citroen is een bron van kalium, magnesium, ijzer, natrium en fosfor...,
- dankzij het vitamine B-gehalte bevordert het de stofwisseling.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

A zatem, jak przygotować to pyszne ciasto, które można podać w dowolnej formie (na zdjęciach zobaczycie nasze propozycje). Składniki na spód ciasta:


- 1,5 szklanki mąki,

- 100 g masła,

- pół łyżeczki stewii w proszku,

- 3 żółtka,

- 3 łyżki zimnej wody.


Składniki na masę:


- sok z 5 cytryn,

- pół łyżeczki stewii w proszku,

- 75 g mąki kukurydzianej,

- 6 żółtek,

- 4 białka,

- 45 g masła,

- pół szklanki zimnego mleka,

- 3 orzechy włoskie.

We beginnen met het invetten van de taartvorm met boter. Verwarm de oven voor op 170 graden. Bereid in de tussentijd het deeg. Dit is echt heel makkelijk :) Meng het meel en de boter tot een gladde massa. Voeg de stevia, 3 eidooiers en water toe in een hoeveelheid die de massa niet verdunt. Kneed het deeg tot een bal. Wikkel de bal in vershoudfolie en plaats 15 minuten in de ijskast. Rol hierna de deegbal met de deegroller uit tot een bodem en geef hem de gewenste vorm, maar let op! De randen van de taart moeten tenminste 2 centimeter breed zijn - de massa gieten we in het midden. Bak de taartbodem ongeveer 25 minuten en laat deze vervolgens buiten de oven afkoelen.

Willekeurige posts

Trends nu meteen

× Like ietssmakelijk.nl op Facebook Al geliked