logo

Doe verschillende soorten gelei in een taartpan… Het effect zal je verbazen!

Een smakelijk toetje, met een originele form en schoonheid. De regenboogkleuren zorgen zeker voor verbazing van iedere snoepkont! En je hoeft er niet voor naar de bakker.


Een heerlijk toetje die je zelf thuis kunt maken :) Hierbeneden vindt je een aantal geweldige recepten.

1. Pastel shakeIngredientem:- 500ml melk,

- 1l vanille-ijs,

- kleurstoffen naar keuze.Dit is echt simpel: enige wat je hoeft te doen is de melk met het ijs te mengen in een blender, en over te gieten in 4 schaaltjes. En je doet in elk schaaltje een beetje kleurstof (één kleurstof per schaaltje). Vervolgens gebruik je de blender weer voor elke kleur individueel, en je vult een schaal, laag voor laag met elke kleur, een beetje slagroom en iets kleurrijks als garnering, en klaar is kees!

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

2. Laagjes geleiIngrediënten:- gelei in verschillende kleuren,

- 250g vanilleyoghurt,

- boter of olie (om de form te smeren).De eerste gelei maak je volgens het recept en deelt deze vervolgens in twee – 1 deel doe je in de vorm voor 15 min. In de koelkast. Daarna doe je het andere deel, gemengd met 2 lepels yoghurt erbij. Dit doe je met elke kleur gelei, en zo ontstaan er laagjes. Laat dit voor de nacht in de koelkast staan. De volgende dag heb je iets heerlijks voor bij de koffie. :)

3. Gekleurde cakejesIngrediënten:- 250g boter,

- 50g poedersuiker,

- 1 pakje vanille suiker,

- kleurstoffen
Eerst meng je de boter, poeder suiker en vanille suiker met elkaar, en dan deel je de massa in een aantal delen. Bij elk deel voeg je kleurstof toe. Doe elk deel op sealfolie, de een op de ander. Rol de folie op, snij een punt er af, en stop de massa in een spuitzak, waarmee je regenboog roosjes opspuit.

Willekeurige posts

Trends nu meteen

× Like ietssmakelijk.nl op Facebook Al geliked