logo

Plaats een chocoladereep in de oven en verkrijg een heerlijk dessert om je vingers af te likken!

We houden allemaal van chocolade , maar in de vorm van een eenvoudige reep ,dat zijn we al een beetje overdone ... jij ook? Dus het is geweldig omdat een origineel recept te hebben om terug van chocolade te genieten :)

Je hebt enkel nodig : reep chocolade , een ei, bladerdeeg en amandelschilfers (walnoten of okernoten kunnen ook).
Hoe maak je dit heerlijke dessert klaar, kijk hieronder!

Eerst rollen we de bladerdeeg open. En plaatsen de reep chocolade in het midden aan de bovenkant van de lange zijde. Je hebt waarschijnlijk een stuk vrije ruimte aan de onderkant -waar je ook een extra stuk chocolade kan plaatsen.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Dan maak je aan beide kanten repen in het deeg , begin te snijden van aan de chocolade naar buiten toe. De beste manier is om een pizzasnijder te gebruiken, maar je kan het ook met een scherp mes doen :)

Nu nemen we een reep en plaatsen we die diagonaal over de chocolade. Wat te ver over de chocolade komt snijden we af. Daardoor weet je hoeveel deeg te veel is - je kan het hele stuk tegelijk afsnijden nu, maar wees voorzichtig! Gooi de rest niet weg, ze zullen later handig zijn. Nu plaatsen we de rest van de repen over elkaar (vlechten).

Trends nu meteen

× Like ietssmakelijk.nl op Facebook Al geliked